Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Morat

Mostra els detalls

Data:
04/03/2017
Hora:
20:30
Categoria d'Esdeveniment:
Etiquetes de l'Esdeveniment:
,

Recinte

Sala de Ball Girona
Carrer Güell, 2
Girona, 17001 España
+ Mapa de Google

MORAT, la banda revelació llatina està prenent dimensió al nostre país amb el seu contundent nou senzill “Cómo te atreves” que va aconseguir ràpidament el número 1 en les llistes d’èxits d’Espanya.

El videoclip es va estrenar simultàniament en VEVO dirigit pel jove realitzador colombià David Bohorquez, està inspirat en el conte de Julio Cortázar “Autopista del Sur” i va ser rodat a les afores de Bogotà  amb un grup d’amics.

La banda integrada per Juan Pablo Villamil Cortés(Banjo, Guitarra i Veu),Juan Pablo Isaza Piñeros (teclat, guitara i veu), Alejandro Posada Carrasco (Percussió, bateria i Veu), Simón Vargas Morales (Baix, Guitarra i Veu), s’ha establert a Madrid per desenvolupar un intens treball que els portarà per tot Espanya.

MORAT va obtenir una important rellevància internacional gràcies a l’èxit del tema de la seva autoria “MI NUEVO VICIO” al costat de Paulina Rubio i immediatament van cridar l’atenció de fans i mitjans internacionals pel seu talent, la frescor dels seus temes que expliquen històries que atrapen i el seu peculiar so FolkiPop.

Amb “MI NUEVO VICIO“, la banda va aconseguir Disc de Platí Digital, ser número 1 de Vendes Digitals a Espanya i número 1 a Air Play a Mèxic. Tot un èxit que també es va reflectir en VEVO amb el videoclip oficial que supera els 22 milions de reproduccions.

En paral·lel van llançar un senzill titulat “CUÁNTO ME DUELE” que compta amb la producció de Maurici Rengifo