blockimage

Partners

Converteix-te en un dels nostres patrocinadors! Uneix-te a White & Bright com a patrocinador dels nostres concerts i esdeveniments. Perquè patrocinar?

Per donar visibilitat pública i mediàtica al teu negoci i arribar a un gran públic. Patrocinar un esdeveniment o un concert t’ofereix un alt rendiment en imatge i publicitat amb contraprestacions molt positives: presència en mitjans de comunicació, opis, publicitat estàtica, cartells, flyers, programes… A més els nostres patrocinadors es beneficien d’invitacions, compra de paquets d’entrades amb descompte, presentacions o venda de productes i descomptes per a empleats.

Com patrocinar?

Amb White & Bright pots convertir-te en col·laborador d’un esdeveniment o d’un concert a la teva manera. Ens adaptem a les teves necessitats i connectem el teu negoci amb l’espectacle que més s’ajusta al teu públic.

Pots patrocinar la totalitat d’un esdeveniment, patrocinar un producte o un servei, patrocinar un concert… Si t’interessa estar present en els nostres actes posa’t en contacte amb nosaltres i trobarem la fórmula que va amb tu i el teu negoci.

Partners

fundacio-ricky-rubiotot-seguretat

Diario Oficial

Emissora Oficial

Cadena Dial

Col·laboradors

Modus ProGirona Social MediaTot ComunicacióCinemes AlbènizUmbrella Digital partnerNaiara Puerta