Girona es prepara per Pastora Soler

Pastora Soler és una cantant andalusa que barreja amb gust exquisit el flamenc i la copla, estils característics de la seva regió, amb la música pop. En 2014 va complir 20 anys de carrera musical des que llancés el 1994 el seu primer treball titulat ‘Nuestras Coplas’ i al juliol de 2017 va publicar ‘La Tempestad’, un avançament del que sembla com el seu pròxim disc, el desè primer d’una llarga trajectòria.

El 2012, Pastora Soler va representar a Espanya al festival d’Eurovisió, deixant al seu país en desena posició amb la cançó ‘Quédate conmigo’. Tal va ser l’èxit d’aquest single que la pròpia artista va voler fer la seva pròpia versió en anglès ‘Stay With Me’, aconseguint consolidar-se en cinquè lloc de la llista de vendes a iTunes. També ha col·laborat amb artistes de primer nivell com Alejandro Sanz, Malú, Sergio Dalma, Miguel Poveda, Mónica Naranjo o David Bustamante.

Després d’una retirada temporal en 2014 dels escenaris després de presentar el seu desè disc ‘Conóceme’, a causa de problemes de salut, Pastora Soler torna amb més força que mai per oferir concerts en diverses ciutats d’Espanya.

Compra les entrades per Pastora Soler!

No Replies to "Girona es prepara per Pastora Soler"


    Got something to say?