Cepeda a Tarragona!

Luis Cepeda després de llançar el seu primer single “Esta vez”, assolir el número 1 a les llistes de ventes d’Espanya, ser el número 1 a iTunes, amb 4,5M de reproduccions a YouTube… es disposa a publicar el seu primer àlbum, un treball prometedor, creatiu i que ens permet comprendre millor la seva evolució artística.

Al 2016 va rebre la proposta de concursar a programa de televisió “La Voz”. Però mesos després es va presentar a Operación Triunfo, va entrar a l’acadèmia i allà va aprendre els valors, les tècniques i a com gaudir sobre un escenari.

El primer àlbum de Luis Cepeda sortirà a la llum el proper 29 de juny, al qual podrem trobar cançons pròpies elaborades amb la complicitat del productor i compositor David Sansebastián, conegut pel seu treball amb India Martínez, Antonio José o María Parrado, entre molts altres.

Dins aquest àlbum també trobarem composicions antigues que ens permetran conèixer com era aquell artista anònim i tímid que escrivia per plaer. Sense dubte, coneixerem a un Luis d’una forma més personal i podrem indagar als seus sentiments a través de les cançons.

No Replies to "Cepeda a Tarragona!"


    Got something to say?