Llestos per veure a Blas Cantó?

Blas Cantó és, sens dubte, un dels artistes més prometedors en el panorama de la música espanyola actual: i ara passa per Girona per demostrar-nos!

En els seus inicis l’any 2000 amb tan sols 8 anys ja va guanyar el seu primer concurs. Dos anys després (2002) va tornar a concursar en els “Premios Veo Veo” i va guanyar el primer lloc de la final regional. Posteriorment l’any 2004 es va presentar al programa de Televisió Espanyola “Eurojunior” quedant finalista.

L’any 2010 va passar a pertànyer al grup Auryn, on va guanyar el premi Els40 Music Awards i el MTV Europe Music Awards.1

En 2016, després del pas per Auryn, Blas va començar una nova etapa al programa televisiu Tu cara me suena d’Antena 3: després de 15 gales, Cantó va passar a ser finalista de la temporada.

En 2017 va anunciar la data de llançament del seu primer senzill, In your bed, pel 3 de març de 2017. El mateix dia de la seva estrena In your bed, Blas va guanyar la cinquena edició de La teva cara em sona.

El 25 d’agost de 2017 va llançar un nou single anomenat Drunk and irresponsible, i ara esperem el seu concert el divendres 30 de novembre a Girona!

No Replies to "Llestos per veure a Blas Cantó?"


    Got something to say?