El millor d’U2 arriba a Girona i Vilafranca

  • noticia u2

T’imagines cantar a ple pulmó els grans temes més coneguts d’U2? Tu també ets un gran fan d’aquesta famosa banda? Doncs estàs de sort! White & Bright et porta U2 Zen Garden, la banda tribut a U2 més coneguda a nivell mundial.

Són naturals de Milà, però els seus directes plens d’emocions han fet vibrar a tothom. La passió de les seves actuacions fan que els seus espectacles siguin l’experiència més propera a un autèntic concert d’U2. El millor repertori de cançons, el mateix so, el mateix look, els mateixos instruments i una posada en escena purament a l’estil U2 que fan que el públic es rendeixi a la seva perfecta execució.

ZEN GARDEN és el tribut a “U2” italià més conegut internacionalment, amb gires exitoses realitzades a Sud-amèrica i Amèrica Central (Brasil, Perú, Paraguai, Veneçuela, Guatemala) i gran part d’Europa.

Perquè no et perdis aquest gran esdeveniment estiguis on estiguis, la famosa banda actuarà a Vilafranca del Penedès el divendres 19 de maig a les 23: 30h a 1876 Vilafranca, i el dissabte 20 de maig a les 23: 30h a la Sala Platea de Girona.

 

Compra ja les teves entrades a la nostra web i viu la passió per U2 amb nosaltres!

No Replies to "El millor d'U2 arriba a Girona i Vilafranca"


    Got something to say?