Antonio José tornarà a enamorar Girona

Antonio José tornarà a captivar la ciutat de Girona el proper 22 de juny a l’Auditori de Girona en un concert emmarcat dins de la seva gira Senti2.

El guanyador de la tercera edició del programa televisiu que el va llançar cap a l’èxit es troba en un dels punts més bons de la seva carrera musical després que Senti2 (el seu segon i últim àlbum que dóna nom a la seva gira i que ja ha estat multiplatí ) hagi liderat les posicions més altes de les llistes de vendes a Espanya. S’ha considerat un dels artistes revelació dels últims anys, i és que tant els seus temes com els seus concerts proporcionen entreteniment i sentiments assegurats per als seus oients.

L’àlbum Senti2, conté 12 increïbles temes - White & Bright

L’àlbum Senti2, que conté 12 increïbles temes (9 d’ells coescrits  per Antonio José juntament amb altres autors, i fins i tot alguns d’ells compostos en solitari), és un clar exemple de la passió amb què aquest jove viu la música, i és que amb tan sols 21 anys els seus seguidors ja anuncien que el cantant ha arribat per quedar-se durant molt més temps en el sector musical.

No és la primera vegada que el jove cordovès enamora al públic de Girona, ja que la ciutat havia tingut el plaer de gaudir de la música de l’artista mesos enrere en un multitudinari concert ple de bona música, emocions i moments inoblidables al mateix lloc que el seu pròxim concert.

L’esperat concert tindrà lloc el dijous 22 de juny a l’Auditori de Girona (Sala Montsalvatge) a les 21: 00h, i per a aquells que no vulguin quedar-se sense viure aquest gran espectacle, les entrades ja estan disponibles a la pàgina oficial de l’Auditori.

No Replies to "Antonio José tornarà a enamorar Girona"


    Got something to say?