Torna Dúo Dinámico!

Més en forma que mai, l’inimitable Dúo Dinámico visita a Girona per actuar en Auditori de Girona.

La cita serà el 30 de juny de 2019, en una vetllada que promet rememorar els grans èxits que han convertit a Ramón Arcusa i Manuel de la Calva en veritables llegendes de la millor música espanyola.

El Duo Dinàmic és sens dubte el duo més important de la nostra música des dels seus començaments en els anys 60. Amb una carrera de grans èxits, són un referent i una llegenda de la nostra música pop.

El 9 de setembre de 1959 Emi-Odeón va publicar un EP de quatre cançons; Recordant-, Cowboy, Alone, i Little darling, va ser el primer disc del Duo Dinámico. Després vindrien grans èxits com Voldria ser, Ets tu, Som joves, Quinze anys, Ballant el twist, Lolita twist, Com ahir, Balada gitana, la, la, la, Mari Carmen, Amor amargo, Amor misterioso, Estos ojos negros, Amor de verano, Perdona i més recentment Resistiré, cançó emblemàtica del Duo que ja és un himne per a molts i que anima a superar qualsevol difícil situació.

Tots aquests grans èxits, entre molts altres, i la seva gran tasca com a autors i productors per a grans artistes -Juliol Esglésies entre ells-, avalen i confirmen l’extraordinària carrera professional i la gran importància en la història de la música pop com a autors i intèrprets de Manuel de la Calva i Ramón Arcusa.

No Replies to "Torna Dúo Dinámico!"


    Got something to say?