Antonio José torna a Girona!

Antonio José, per fi, torna a Girona!

Antonio José s’ha convertit en menys de 3 anys en l’artista emergent pop més important del país. Després de sortir del talent show de TV, és l’únic artista que ha demostrat tenir una carrera sòlida i amb possibilitats de consolidació a Espanya i desenvolupament a Llatinoamèrica, i és probablement l’únic, o un de molt pocs, que ha aconseguit destacar d’una forma rellevant al sortir del talent show a nivell internacional.

Avalat per una legió de seguidors a les seves firmes, concerts i xarxes socials, acumula ja al seu rànquing 4 discs or de platí (2 físics amb “El viaje” i 2 digitals amb “Tú me obligaste”, amb Cali y el Dandee) i un Disc d’Or amb Senti2 (que quasi esdevé Disc de Platí), 8 setmanes al Nº1 a llistes de venda oficials, constants Nº1 a iTunes i una interminable gira de més de 200 concerts amb més de 250mil persones que l’han vist en directe. A més, va tenir el privilegi de ser el primer artista a Espanya en aconseguir ser el Nº1 a iTunes quan “Despacito” regnava al chart de la llista digital.

Antonio José segueix creixent i evolucionant personal i artísticament. Involucrat al 100% a la composició de les seves cançons i col·laborant habitualment amb compositors/es com Claudia Brant, David Sansebastian, Andrés Suárez, Mauricio Rengifo (Cali y el Dandee), Antonio Orozco, Diogo Picarra, Bebe, David DeMaría, etc., o sobre els escenaris amb artistes com Antonio Orozco, Carlos Rivera o Pablo López.

Aquest tercer àlbum està produït per Mauricio Rengifo (Cali y el Dandee), Andrés Torres i David Sansebastián, una combinació que ha donat com a resultat un treball ple d’èxits.

No Replies to "Antonio José torna a Girona!"


    Got something to say?