Los Rebujitos a Girona

Manuel i Yerai formen el grup “Los Rebujitos”. Nascuts a Tarifa (Cadis), treuen el seu primer disc l’any 2004 sota el títol “Lo que me gusta de ti”. Un àlbum amb el qual aconsegueixen fer-se un lloc en el món de la música, venent més de 40.000 mil còpies i realitzant més de 70 concerts per tota la geografia espanyola. Després d’aquest èxit decideixen editar una Edició Especial, amb temes extres i un DVD amb alguns temes en concert i videoclips …

El 2005 surt a la venda el seu segon àlbum, “Tu de qué Vas”, molt més preparat, molt més madur i amb canvis en lletres i un estil molt millorat, amb influències més Pop però sense perdre la seva aroma flamenc.

Després d’una espera de gairebé 2 anys, el 2007 editen el seu tercer treball discogràfic, “A nuestra bola”. Un disc més “Rebujito” que mai, incloent versions d’artistes com: José El Francès, El Jonc, Els Chichos … i amb noves cançons compostes per ells mateixos com; “Recordándote”, “Y volverás”, “Ayer soñé”, “Ya no sé qué hacer”, “Quiero” i una col·laboració amb Zinkiyos, amb el tema “Volar”. Amb aquests temes arriben a la increïble xifra de més de 5 milions d’views a Youtube amb les seves 10 primeres entrades, alguna cosa a l’abast de molt pocs artistes.

Amb aquest disc han recorregut gran part de la Geografia Nacional, obtenint en cada un dels gairebé seixanta concerts en directe, un gran èxit de públic. Madrid, Barcelona, ​​Toledo, Castelló, Badajoz, Jaén, Còrdova, Sevilla, Cadis, Huelva, Màlaga, Granada, Almeria, Ciudad Real … són algunes de les províncies que han visitat en els seus concerts en directe, on han deixat la seva professionalitat i bon fer, rebent les millors crítiques de públic i mitjans de comunicació.

El 2008, ens presenten el seu nou treball discogràfic “MÁS CLARO, AGUA”. Sota la producció musical de Marko Katier i Aitor García, el mateix productor del seu disc anterior.

En 2018 Els Rebujitos es componen només de Yerai, portant la direcció musical, composició i l’essència de la marca Rebujitos. Deixant clar que la composició de tots els seus èxits han sortit de la seva pròpia mà. Tenen més de 30 dates al llarg de la geografia espanyola durant aquest estiu. El format concert es compon de 4 músics + veu femenina + veu masculina.

El nou àlbum surt el 15 de juny sota el títol “9 + 1” amb 10 temes inèdits.

No Replies to "Los Rebujitos a Girona"


    Got something to say?